Datum: woensdag 9 december 2020

Aan de ouders/verzorgers van ……………

 

Geachte ouders/verzorgers,

Via de laatste nieuwsbrief informeerden wij u reeds over het traditionele Kerstdiner dat dit jaar geen doorgang kan vinden. We hebben echter een alternatief georganiseerd waarbij we toch samen stil kunnen staan bij Kerstmis. Op 17 december organiseren wij in samenwerking met de lokale horecabedrijven Eetcafé Centraal, Grand Café De Lindenhof en Ijssalon Bemer het

‘2e Van der Hucht Kerst Food Festival’

De genoemde bedrijven zullen met een kraam op ons voorplein staan en de kinderen verschillende lunch lekkernijen aanbieden waar alle kinderen één gerecht van kunnen kiezen om dit vervolgens in hun eigen groep op te eten. Wat dat precies zal zijn, houden we nog even als verrassing.

Vanaf 11.30 uur zullen er steeds twee groepen tegelijk langs de kramen gaan. Hierbij laten we de oudere kinderen de jongere kinderen begeleiden. Op deze wijze zijn er 4 rondes en rond 13.00 uur hebben alle kinderen hun keuze kunnen opeten. Daarnaast zorgen wij voor wat te drinken. Dit is echter nog niet alles, want Ijssalon Bemer zal daarna alle kinderen van een heerlijk ijsje voorzien. We waarderen de bereidwilligheid en het meedenken van de genoemde lokale ondernemers enorm en we vinden het prettig om hen op deze wijze te kunnen ondersteunen in deze voor hen moeilijke periode.

De schooldag zal er tot 11.30 uur als een reguliere lesdag uitzien en de groepen 5 , 3 en 6 gaan gymmen. Vanaf 11.30 uur starten de feestelijkheden en maken we er tot 14.00 uur een gezellige middag van. Om 14.00 is de schooldag ten einde en gaan de kinderen naar huis. We zouden het leuk vinden om ook voor deze lunch de kinderen in hun mooie ‘Kerstoutfits’ te zien.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende en correct te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

 

R.E.J. Mast

Print Friendly, PDF & Email